Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
ODRŽAVANJE I AŽURIRANJE
WEB STRANICA
Image is not available
Image is not available
Naslovna O nama Usluge Kontakt
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
GRAFIČKI DIZAJN
Image is not available
previous arrow
next arrow
PlayPause
Shadow
Slider
Što mi možemo napraviti za Vas?!

Za vas možemo napraviti kompletan posao kada je riječ o Izradi web stranica i održavanje web stranica. Registracija domena, smještaj web stranica (zakup web hostinga), otvaranje email adresa i njihovo podešavanje, izrada i održavanje web stranica te priprema materijala za web stranice što uključuje dizajn (ako je potrebna izrada logotipa), obrada tekstova, fotografija i video materijala.

Nakon završetka izrade nove web stranice možemo vam pružiti usluge online oglašavanja putem Facebook-a, Google Ads-a, Instagram-a i slično. Online oglašavanjem poboljšavate svoju prisutnost u svom području bilo da je riječ o prodaji usluga ili proizvoda.

Profesionalan tim koji se ovim poslom bavi od 1999. godine vas neće iznevjeriti.

Koliko to košta?
Cijena izrade web stranice!
Cijena izrade web stranice

Najčešće pitanje je koliko košta izrada web stranice? Cijene mogu biti različite i ovise o vrsti i količini posla. U svakom slučaju ćemo izaći u susret kako bi cijena i uvjeti plaćanja bili prihvatljivi za Vaš proračun. Također postoji i druga mogućnost a to je da nam prilikom upita pošaljete i informaciju s kolikim proračunom raspolažete i što sve očekujete za taj novac. Mi ćemo se pokušati uklopiti u vaš proračun a na obostrano zadovoljstvo! Tako ćemo najlakše moći odrediti sve ostale detalje i sigurni smo da ćete biti prezadovoljni!

Prilikom prikupljanja ponuda primijetit ćete da su cijene poprilično različite što ovisi od dobavljača do dobavljača. Naravno da cijena igra veliku ulogu prilikom izrade, ali vjerujte nam da kvaliteta i profesionalnost pristupa poslu vrijedi daleko više. Netko na koga možete računati da će izvršiti svoj zadatak i da će i nakon tog vremena i dalje biti tu da vam pomogne kad god vam to bude bilo potrebno je vrijednije.

To što se ovim poslom bavimo od 1999. godine dovoljno govori o našoj profesionalnosti, odgovornosti

 

Pošaljite nam upit ili

Nazovite nas

099 34 18 900

Polja označena sa * obavezno ispuniti

Zašto trebate raditi sa nama!

 • • Povećanje broja posjeta na vašim web stranicama
  • Besplatno i objektivno savjetovanje bez obzira da li ćete nas angažirati ili ne
  • Dugogodišnje iskustvo
  • Odgovornost
 • • Savjetovanje prilikom izrade
  • Uvijek na vašoj strani spremni pružiti maksimalan angažman
  • S obzirom da je ovo posao kojeg radimo iz ljubavi nismo upoznati sa terminima poput radnog vremena, jer često radimo i praznicima, vikendima :)
 • • Možete nas kontaktirati putem Facebook poruka, Emaila, mobitela, WhatsApp-a, Vibera, Telegrama (ima li nešto što smo zaboravili?) a da, Skype itd :D
  • Velik broj klijenata s kojima imamo izuzetno dobru dugogodišnju suradnju
  • Preko 1000+ odrađenih projekata

Što je to optimizacija Internet stranica ili SEO?

Danas ćete se susresti sa mnogim izrazima kad je u pitanju ova vrsta posla.

Pa je tako SEO ili search engine optimizer jedna od njih, a znači optimiziranje stranica za pretraživače.

SEO = Search Engine Optimizer

Optimizacija za pretraživače je danas ključ uspjeha svake stranice. Veća posječenost stranica znači i veći broj potencijalnih kupaca ili korisnika, ovisno o tome što je vaša djelatnost.

Što je SEO optimizacija i kako funkcionira?

Svaki mjesec u svijetu se obavi više od 14 milijardi pretraživanja preko tražilica.

Ovo je zaista impozantna brojka u koju nisu uključena pretraživanja na velikim nacionalnim stranicama i portalima. Kako iskoristiti ove brojke i pospješiti vlastitu poslovnu priliku? Ono što je potrebno, jest postići visoku poziciju na tražilicama i za to vam treba SEO optimizacija. Iako je odgovor jednostavan, put do njega nije. Potrebno je vrijeme i znanje da se postigne visoka pozicija ili prvo mjesto. Ako niste visoko rangirani, potencijalni kupci vaših usluga ili proizvoda obratiti će se konkurenciji.

SEO optimizacija ili Search Engine Optimization (eng.) predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo.

SEO kampanja sastoji se od optimizacije vaše stranice (on-site optimization) i gradnje linkova (off-site tactics). Konkretno to će značiti napraviti potrebne izmjene i dopune na vlastitoj stranici, a u međuvremenu treba graditi linkove odnosno veze s drugih web stranica na vašu.
Cilj ovih radnji je približiti web stranicu prvoj poziciji ili postići prvu poziciju za ciljane usluge ili proizvode. Kad internet korisnici pretražuju web, vaša web stranica trebala bi se pojaviti na prvom mjestu za one proizvode ili usluge za koje ste radili SEO pozicioniranje.

Funkcija SEO kampanje je pomoći tražilicama da prepoznaju vašu ponudu kao najoptimalniju.
Proces SEO uključuje slijedeće aktivnosti: istraživanje ključnih pojmova ili pojedinačnih riječi, stvaranje sadržaja i gradnju linkova odnosno stvaranje veza.

Istraživanje ključnih pojmova

Istraživanje ključnih pojmova ili riječi je postupak u kojem se pronalaze pojmovi ili pojedinačne riječi koje imaju određenu mjesečnu potražnju. Smisao SEO kampanje je pozicionirati web stranicu za one pojmove koji imaju dovoljan broj mjesečnih pretraživanja. U suprotnom prvo mjesto na tražilicama neće imati vrijednost.
Provjerite da li ste dobro birali, pošaljite nam upit i dobiti ćete besplatni odgovor.

Stvaranje sadržaja

Sadržaj na stranici predstavlja temelj seo optimizaicije, sadržaj koji je napisan za čitatelje (korisnike), koji je fokusiran na ciljanu uslugu ili proizvod uvelike će skratiti kasniju gradnju veza odnosno linkova.

Gradnja linkova

Gradnja linkova odnosno stvaranje veza posljednja je u nizu aktivnosti koje je potrebno odraditi za visoko pozicioniranje web stranice. Ujedno je to i najteži dio SEO kampanje jer ne ovisi o vlastitoj web stranici, već o drugim web stranicama i njihovim vlasnicima. U ovisnosti od sadržaja koji se nalazi na web stranici, njegove zanimljivosti ili korisnosti, može se postići određen broj prirodnih linkova. Sav ostali posao gradnje isključivo je vezan za umješnost i tehnike SEO stručnjaka.

SEO optimizacija i vrijeme

Jedan od važnijih čimbenika vezanih uz SEO je vrijeme. Pozicioniranje traži vrijeme i ne postoji instant rješenje koje će dati rezultat za mjesec ili dva. Spomenuto se posebno odnosi na pojmove koji se vezuju uz puno privrednih subjekata koji su zainteresirani za visoke pozicije na tražilicama. SEO optimizacija je proces pozicioniranja pa jedna prosječna kampanja traje najmanje 4 – 6 mjeseca. U zahtjevnijim slučajevima to je proces koji traje od 8 do12 mjeseci pa i duže.

 

Ukoliko sada imate sve potrebne informacije za Vašu novu Internet stranicu i znate što vam je potrebno ili su vam potrebne još neke dodatne informacije

Par savjeta za sigurno surfanje webom

Tipično, svaki put kada posjetite neku Internet stranicu, na vaše se računalo sprema jedna mala tekstualna datoteka. Ta datoteka sa podacima zove se „kolačić“. Kolačići spremaju zapise o tome koje...
Naj češće pitanje prilikom izrade novih internet stranica od strane klijenta je: "Koje podatke Web stranica mora imati prema Zakonu RH?"
U online komunikaciji kada se na dnevnoj razini izmjene deseci i stotine e-mailova, vrlo je važna forma u kojoj se sastavlja poruka, a naročito početak.
Trgovinu kao važnu gospodarsku djelatnost možemo definirati kao ukupnost svih oblika trgovačkih aktivnosti, od nabavke robe od proizvođača do isporuke te robe konačnom potrošaču.
X

Right Click

No right click