fbpx

Pratite svoje klijente

Upravljanje društvenim mrežama

Agencija za upravljanje društvenim medijima

Naše upravljanje društvenim medijima čini vas relevantnijim te vas približava vašim kupcima

Upravljanje internetskom prisutnošću je posao s punim radnim vremenom. Neka naš tim stručnjaka za upravljanje društvenim medijima preuzme odgovornost, povećava angažman korisnika i njeguje odnose koji će ispuniti vaš prodajni tok i dodati mjerljivu vrijednost vašem konačnom nizu.
Platforme društvenih medija poput Instagrama, Facebooka i Twittera nude neusporedive marketinške prednosti tvrtkama svih veličina. Međutim, mnogim je tvrtkama teško pretvoriti svoje marketinške napore u stvarne i opipljive ROI iz to dva osnovna razloga:
 • Nemaju iskustva, uvida i vještina potrebnih za učinkovito upravljanje društvenim medijima.
 • Jednostavno nemaju vremena dosljedno objavljivati ​​kvalitetan sadržaj i baviti se svojom publikom.


Dakle, postoji li neki jednostavniji način koji k tome ne iziskuje puno vremena za uključivanje u internetsku zajednicu, povećanje svijesti o robnoj marki i ostvarivanje više prihoda putem društvenih medija?

Da tu je!

Upravljanje društvenim mrežama

Alba marketing, agencija za upravljanje društvenim medijima nudi vam pristupačne, ali vrijedne pakete za upravljanje društvenim medijima koji će ukloniti društvene medije s vaših "obaveza", omogućavajući vam više vremena da se usredotočite na ono što radite najbolje.

"Mi upravljamo svim važnim platformama društvenih medija koje su važne!"

Savjet: Najbolje vrijeme za objavu sadržaja na društvenim mrežama

Platforme društvenih medija nude vam izvrsnu priliku za produbljivanje veza u zajednici i pretvaranje više publike u kupce. Ali kad je u pitanju upravljanje društvenim medijima, isplati se napraviti pravi strateški pristup!

Alba marketing Vam pomaže odabrati prave socijalne platforme koje odgovaraju vašem kupcu. Od Facebooka i Twittera do Yelp-a, TripAdvisor-a i FourSquare-a, upravljamo vašom prisutnošću na platformama društvenih medija do kojih vas zapravo zanimaju vaši kupci!

Instagram

Alba marketing može vam pomoći pri pričanju priče o svojoj robnoj marki s ciljanom publikom pomoću moćnih slika i ciljanih hashtagova.

Koristimo moćne alate za objavljivanje, angažman i druge marketinške alate na društvenim mrežama da optimiziramo i nadgledamo vašu izvedbu na Instagramu.
Facebook

Mi proširujemo vaš domet na milijune potencijalnih kupaca na najkorištenijoj društvenoj platformi u svijetu - Facebooku.

Naši stručnjaci koriste se svojim kreativnim uvidom i tehničkom stručnošću kako bi stvorili i objavili zanimljive postove, upravljali razgovorima i analizirali performanse vaše marke na Facebooku.

 

Facebook oglašavanje

Facebook oglašavanje

Svakom brandu trebaju informacije o svojoj ciljnoj publici s Facebooka kako bi maksimalno uložili u marketing na društvenim medijima, a ni vaši nisu iznimka. Te podatke upotrebljavate da pružite svojoj publici najbolji mogući doživljaj kupca. U tvrtki Alba marketing stavljamo Facebook oglašavanje u prvi plan naših paketa za upravljanje društvenim medijima. Nudimo vam sljedeće prednosti:

 • Prilagođeni i personalizirani pristup
 • Sveobuhvatno razumijevanje kako Facebook djeluje s tvrtkama
 • Potpuno znanje o alatima potrebnim za uvjerenje korisnika Facebooka da kupi
 • Postavite prioritete oglasima koji ostvaruju prihod

Stvorite rezultate u kratkom vremenu

U vaše ime stvaramo Facebook oglašivačke kampanje za proizvodnju ROI*-a u najkraćem mogućem roku.

Svakodnevno upravljanje

Ne objavljujemo sadržaj na vašim društvenim profilima. Preuzimamo vašu reklamnu kampanju na Facebooku i provodimo provjerene strategije iz naše prakse.

Rezultati visokog učinka

Facebook stranicu stvarate kako biste komunicirali s ciljanom publikom, a za postizanje željenih rezultata potrebni su vam stručnjaci. Alba marketing agencija je specijalizirana za naprednu optimizaciju Facebook oglasa. Kroz našu metodologiju postižemo zajamčene rezultate za svoje klijente.

ROI* nam je važan - Usluge upravljanja društvenim medijima

Znamo da je konačan cilj svakog poslovanja, iako su „sviđa mi se“, „dijeli“ važni, zaraditi opipljivu vrijednost od svog ulaganja u društvene medije. Stoga naš tim ljubitelja internetskog marketinga ne samo da uklanja društvene medije s vašeg popisa zadataka, već i pruža željene rezultate u obliku povećanog broja „potencijalnih kupaca“, „konverzija“ i „prodaje“.

ROI* nam je važan - Usluge upravljanja društvenim medijima


Proučavamo vaše poslovanje, procjenjujemo vašu trenutnu marketinšku strategiju na društvenim medijima i kreiramo vam uspješan akcijski plan!

Koristeći vodeće alate za upravljanje društvenim medijima, budno pratimo povratne informacije i komentare vaših sljedbenika kako bismo zaštitili vašu reputaciju i izgradili zajednicu vjernih kupaca.

Koristeći napredne analitičke alate, pratimo izvedbu vaše marketinške strategije na društvenim medijima i redovito vam dajemo detaljna izvješća o učinku, nudeći vam veću kontrolu i vidljivost postupka.

Postavili smo vašu poslovnu stranicu na sve društvene platforme koje vaši kupci redovito koriste i potiču angažman objavljivanjem sadržaja koji bi vaši kupci željeli pročitati i dijeliti.

Sveobuhvatni paketi za upravljanje društvenim medijima po cijeni koju možete priuštiti!

Sveobuhvatni paketi za upravljanje društvenim medijima po cijeni koju možete priuštiti!
Nikada se više ne morate brinuti da ste propustili objavu s našim sveobuhvatnim paketima za upravljanje društvenim medijima koji uključuju sve, od stvaranja sadržaja i zakazivanja do upravljanja ugledom i analitike, a sve to po pristupačnoj cijeni!

Nudimo niz paketa za upravljanje društvenim medijima za tvrtke s različitim potrebama i proračunima. Samo podijelite nekoliko detalja o vašem poslovanju, a naši će vam stručnjaci pomoći da odaberete onaj koji će zasigurno potaknuti vaše marketinške napore i ponudit će vam dobar povrat ulaganja.

Korišteni pojmovi:

*SEO
*On-Page
*Off-Page

Rječnik korištenih pojoma i izraza

Što klijenti kažu o nama

 • Svima možemo samo reči da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo pouzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • NIsam mislila da je moguće nešto dogovoriti samo putem poruka, emailova, telefonskih poziva. Bila sam uvjerena da je teško razumjeti što želim od svoje stranice. Razvujerili ste me na vrijeme i prezadovoljna sam sa onim što ste napravili! Bravo, samo tako nastavite!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu