Izvođenje građevinskih radova

Izvođenje građevinskih radova

Kako smo spomenuli, unazad godinu dana smo proširili našu djelatnost u trgovinskom sektoru ali i u izvođenje građevinskih radova. Uspješno, kvalitetno i u roku izvodimo radove u FTTH* infrastrukturi (optički kablovi za telekomunikaciju i privatnih priključaka), električnih instalacija i dalekovoda, antenskih dalekovoda i instalaciju antenskih sistema, te na polaganje i izgradnju punionica za vozila na električni pogon.

Naš tim stručnjaka ima dugogodišnje iskustvo u ovom području te smo sposobni izvršiti bilo koju vrstu instalacije sa preciznošću i kvalitetom. Korištenjem najmodernije opreme i tehnologije, mi jamčimo da će sve instalacije funkcionirati besprijekorno.

Također, prilikom izgradnje punionica za vozila na električni pogon koristimo samo najkvalitetnije materijale i tehnologije kako bi osigurali sigurnost i učinkovitost punjenja za sve vrste električnih automobila. Polaganje električne instalacije uključuje precizno planiranje i instaliranje svih potrebnih elemenata kako bi se osiguralo da je struja uvijek dostupna gdje je potrebna.

Neke od naših referentnih radova možete pogledati ovdje:

Naša poslovna filozofija temelji se na zadovoljstvu klijenata, stoga se trudimo pružiti vrhunske usluge po pristupačnim cijenama. Naš tim se trudi raditi s maksimalnom brzinom i efikasnošću kako bi završili projekt u što kraćem vremenskom roku, bez ugrožavanja kvalitete rada.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili bi željeli razgovarati o našim uslugama, ne oklijevajte i kontaktirajte nas.

Radujemo se suradnji s Vama!

 

 

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu