Upravljanje društvenim mrežama

Komunikacija s klijentima na društvenim mrežama

Upravljanje društvenim mrežama

Agencija za upravljanje društvenim medijima

Naše upravljanje društvenim medijima čini vas relevantnijim te vas približava vašim kupcima

Upravljanje internetskom prisutnošću je posao s punim radnim vremenom. Neka naš tim stručnjaka za upravljanje društvenim medijima preuzme odgovornost, povećava angažman korisnika i njeguje odnose koji će ispuniti vaš prodajni tok i dodati mjerljivu vrijednost vašem konačnom nizu.
Platforme društvenih medija poput Instagrama, Facebooka i Twittera nude neusporedive marketinške prednosti tvrtkama svih veličina. Međutim, mnogim je tvrtkama teško pretvoriti svoje marketinške napore u stvarne i opipljive ROI iz to dva osnovna razloga:
  • Nemaju iskustva, uvida i vještina potrebnih za učinkovito upravljanje društvenim medijima.
  • Jednostavno nemaju vremena dosljedno objavljivati ​​kvalitetan sadržaj i baviti se svojom publikom.


Dakle, postoji li neki jednostavniji način koji k tome ne iziskuje puno vremena za uključivanje u internetsku zajednicu, povećanje svijesti o robnoj marki i ostvarivanje više prihoda putem društvenih medija?

Da tu je!

Upravljanje društvenim mrežama

Alba marketing, agencija za upravljanje društvenim medijima nudi vam pristupačne, ali vrijedne pakete za upravljanje društvenim medijima koji će ukloniti društvene medije s vaših "obaveza", omogućavajući vam više vremena da se usredotočite na ono što radite najbolje.

"Mi upravljamo svim važnim platformama društvenih medija koje su važne!"

Savjet: Najbolje vrijeme za objavu sadržaja na društvenim mrežama

Platforme društvenih medija nude vam izvrsnu priliku za produbljivanje veza u zajednici i pretvaranje više publike u kupce. Ali kad je u pitanju upravljanje društvenim medijima, isplati se napraviti pravi strateški pristup!

Alba marketing Vam pomaže odabrati prave socijalne platforme koje odgovaraju vašem kupcu. Od Facebooka i Twittera do Yelp-a, TripAdvisor-a i FourSquare-a, upravljamo vašom prisutnošću na platformama društvenih medija do kojih vas zapravo zanimaju vaši kupci!

Instagram

Alba marketing može vam pomoći pri pričanju priče o svojoj robnoj marki s ciljanom publikom pomoću moćnih slika i ciljanih hashtagova.

Koristimo moćne alate za objavljivanje, angažman i druge marketinške alate na društvenim mrežama da optimiziramo i nadgledamo vašu izvedbu na Instagramu.
Facebook

Mi proširujemo vaš domet na milijune potencijalnih kupaca na najkorištenijoj društvenoj platformi u svijetu - Facebooku.

Naši stručnjaci koriste se svojim kreativnim uvidom i tehničkom stručnošću kako bi stvorili i objavili zanimljive postove, upravljali razgovorima i analizirali performanse vaše marke na Facebooku.

 

Facebook oglašavanje

Facebook oglašavanje

Svakom brandu trebaju informacije o svojoj ciljnoj publici s Facebooka kako bi maksimalno uložili u marketing na društvenim medijima, a ni vaši nisu iznimka. Te podatke upotrebljavate da pružite svojoj publici najbolji mogući doživljaj kupca. U tvrtki Alba marketing stavljamo Facebook oglašavanje u prvi plan naših paketa za upravljanje društvenim medijima. Nudimo vam sljedeće prednosti:

  • Prilagođeni i personalizirani pristup
  • Sveobuhvatno razumijevanje kako Facebook djeluje s tvrtkama
  • Potpuno znanje o alatima potrebnim za uvjerenje korisnika Facebooka da kupi
  • Postavite prioritete oglasima koji ostvaruju prihod

Stvorite rezultate u kratkom vremenu

U vaše ime stvaramo Facebook oglašivačke kampanje za proizvodnju ROI*-a u najkraćem mogućem roku.

Svakodnevno upravljanje

Ne objavljujemo sadržaj na vašim društvenim profilima. Preuzimamo vašu reklamnu kampanju na Facebooku i provodimo provjerene strategije iz naše prakse.

Rezultati visokog učinka

Facebook stranicu stvarate kako biste komunicirali s ciljanom publikom, a za postizanje željenih rezultata potrebni su vam stručnjaci. Alba marketing agencija je specijalizirana za naprednu optimizaciju Facebook oglasa. Kroz našu metodologiju postižemo zajamčene rezultate za svoje klijente.

ROI* nam je važan - Usluge upravljanja društvenim medijima

Znamo da je konačan cilj svakog poslovanja, iako su „sviđa mi se“, „dijeli“ važni, zaraditi opipljivu vrijednost od svog ulaganja u društvene medije. Stoga naš tim ljubitelja internetskog marketinga ne samo da uklanja društvene medije s vašeg popisa zadataka, već i pruža željene rezultate u obliku povećanog broja „potencijalnih kupaca“, „konverzija“ i „prodaje“.

ROI* nam je važan - Usluge upravljanja društvenim medijima


Proučavamo vaše poslovanje, procjenjujemo vašu trenutnu marketinšku strategiju na društvenim medijima i kreiramo vam uspješan akcijski plan!

Koristeći vodeće alate za upravljanje društvenim medijima, budno pratimo povratne informacije i komentare vaših sljedbenika kako bismo zaštitili vašu reputaciju i izgradili zajednicu vjernih kupaca.

Koristeći napredne analitičke alate, pratimo izvedbu vaše marketinške strategije na društvenim medijima i redovito vam dajemo detaljna izvješća o učinku, nudeći vam veću kontrolu i vidljivost postupka.

Postavili smo vašu poslovnu stranicu na sve društvene platforme koje vaši kupci redovito koriste i potiču angažman objavljivanjem sadržaja koji bi vaši kupci željeli pročitati i dijeliti.

Sveobuhvatni paketi za upravljanje društvenim medijima po cijeni koju možete priuštiti!

Sveobuhvatni paketi za upravljanje društvenim medijima po cijeni koju možete priuštiti!
Nikada se više ne morate brinuti da ste propustili objavu s našim sveobuhvatnim paketima za upravljanje društvenim medijima koji uključuju sve, od stvaranja sadržaja i zakazivanja do upravljanja ugledom i analitike, a sve to po pristupačnoj cijeni!

Nudimo niz paketa za upravljanje društvenim medijima za tvrtke s različitim potrebama i proračunima. Samo podijelite nekoliko detalja o vašem poslovanju, a naši će vam stručnjaci pomoći da odaberete onaj koji će zasigurno potaknuti vaše marketinške napore i ponudit će vam dobar povrat ulaganja.
 
 
Ukoliko želite saznati više o tome što je i kako izgleda pravilan pristup izradi web stranice molimo da na ovom linku zakažete telefonski razgovor ili ukoliko već znate što i kako želite te vas interesira naša ponuda, slobodno ispunite ovaj obrazac i poslat ćemo vam ponudu u najkraćem mogućem roku.

Korišteni pojmovi:

*SEO
*On-Page
*Off-Page

Rječnik korištenih pojoma i izraza

 
 
 

Posljednje s bloga

Trendovi digitalnog oglašavanja u 2023. godini

U današnjem digitalnom svijetu, društvene mreže su postale ključna platforma za komunikaciju i oglašavanje. Pr...

11 načina kako rangirati svoju web stranicu na prvoj st...

Iako smo na temu optimizacije web stranice za tražilice već nekoliko puta pisali, tehnike i tehnologije se sta...

10 vrućih web dizajn trendova kako bi dominirali u 2021...

Što nam donosi 2021. kad je u pitanju web dizajn i izrada web stranica i web shopova?! Kako nam se bliži kraj...

15 SEO savjeta za web stranice

Bilo da pokrećete novi posao ili uvodite novu liniju proizvoda, izrađujete web stranicu za vašu online prisutn...

20 stvari koje trebate provjeriti prije pokretanja web...

Što sve napravimo prije pokretanja web stranice Pripremate se za pokretanje svoje web stranice? Odlično, super...

Što je landing page ili odredišna stranica? I kako to d...

Kad se u digitalnom marketingu govori o odredišnim stranicama (landing page), vjerojatno govore o stranicama k...

Koliko često trebam ažurirati svoju web stranicu?

Prednosti ažuriranja vaše web stranice dodavanjem novog sadržaja Koliko često biste trebali ažurirati svoju we...

Što je web stranica za članstvo ili poznatije pod membe...

Potaknuti jednom raspravom, htjeli bi vam objasniti što je web stranica za članstvo ili web stranica za tečaje...

10 stvari zašto ti je potrebna web stranica!

Danas je posjedovanje web stranice jednako važno kao i posjedovanje trgovine, ureda ili telefonskog broja. Ist...

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu