fbpx
11 načina kako rangirati svoju web stranicu na prvoj stranici Google-a!

Iako smo na temu optimizacije web stranice za tražilice već nekoliko puta pisali, tehnike i tehnologije se stalno usavršavaju, pa nije na odmet ponoviti gradivo te iznijeti neke nove ideje i činjenice.

Na današnjem digitalnom tržištu čini se da je optimizacija za tražilice tema koja svakom vlasniku male tvrtke pada na pameti sve se češće spominje u razgovorima. To je zato što većina potrošača koristi tražilice poput Googlea kako bi pronašle informacije, proizvode i usluge koji su im najpotrebniji. Ali kako poboljšati optimizaciju vaše web stranice kako bi bili bolje rangirani na tražilicama?!

10 vrućih web dizajn trendova kako bi dominirali u 2021. godini

Što nam donosi 2021. kad je u pitanju web dizajn i izrada web stranica i web shopova?!

Kako nam se bliži kraj ove izazovne 2020. godine, odlučili smo malo istražiti i vidjeti što bi se moglo očekivati u 2021. godini kada je u pitanju web dizajn, odnosno izrada web stranica i izrada web shopova. Ako smo išta mogli naučiti iz ove godine koja je na izmaku, onda je to činjenica da moramo biti spremni na sve izazove koji se mogu naći pred nama, bilo osobno ili poslovno i što brže pronaći rješenja na njih. No nismo tu kako bi vam pisali o tome kako ćete pronaći rješenje za svoje probleme, no svakako možemo pomoći kada su u pitanju digitalni proizvodi. Teško je predvidjeti razvoj situacija za nadolazeću godinu.

Vezano za našu temu, među mnogim idejama i rješenjima, napravili smo listu od 10 točaka kojih bi se trebalo pridržavati, a možete s njima započeti već danas ukoliko smatrate da su ove ideje dobre.

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu