fbpx

Što je održavanje web stranica?

Što je održavanje web stranica?

Održavanje web stranica je posao kojim se podrazumijeva redovito provjeravanje vaše web stranice zbog eventualnih grešaka i ažuriranja no nije zanemarivo i poboljšavanje kad je u pitanju relevantnost web stranice i njezinog sadržaja.

Web stranice bi trebalo održavati redovito kako bi se spriječilo njezino neželjeno ponašanje te gubitak podataka, spriječilo napade hakera*, te kako bi potaknula daljnji rast prometa i ojačala vašu SEO* i Google poziciju.

Održavanje web stranice važno je za velike i male tvrtke kako bi se angažirali i zadržali kupci.

Redovno praćenje vaše web stranice je neophodno za nesmetano poslovanje.

Trebate li održavanje vaših internet stranica?

U današnjoj žurbi za sklapanjem poslova i za većom zaradom često zaboravimo ili nemamo vremena održavati Internet stranice za koje smo izdvojili značajan trud i novčana sredstva.

Zašto je potrebno održavati i osvježavati Internet stranicu?

Statistika govori da se velik broj Internet stranica ne održava niti osvježava te samim tim gube pozicije na tražilicama, što dovodi i do slabe posjećenosti, ranjive su jer se aplikacije ne nadograđuju te su podložne gubitku podataka, hakerskim napadima i slično. U ovakvim situacijama umjesto da web stranica radi za vas, ona nakon uloženog truda i novca ne obavlja kvalitetno svoju primarnu zadaću.

Održavanje web stranica možemo u grubo podijeliti na ažuriranje i tehničko održavanje.

Tehničko održavanje web stranice

Pod tzv. Tehničko održavanje smatra se sigurnosna provjera web stranice, nadogradnja potrebnih aplikacija koje su korištene prilikom izrade web stranice, izradu pričuvnih kopija i obnavljanje web stranice ako je došlo do neželjenih situacija npr. Hakerskih napada i slično.

Ažuriranje web stranice

Ažuriranje web stranice se odnosi na dodavanje sadržaja (tekstova, foto, video i audio materijala) te naravno uređivanje ili uklanjanje trenutnog sadržaja.

Redizajn i izmjene koje utječu na strukturu i dizajn stranice nisu dio održavanja.

Ažuriranje web stranice

Naše dugogodišnje iskustvo u sferi interneta je jamstvo da ćemo za vas odraditi svaki posao izuzetno profesionalno u potpunoj diskreciji i sa zajamčenim čuvanjem poslovnih tajni.

U kojim se vremenskim razmacima web stranica treba održavati:

  1. Tjedno
  2. Mjesečno
  3. Kvartalno
  4. Godišnje

Naravno u svakom periodu se pregledavaju i održavaju određeni djelovi. Za više informacija molimo da nas kontaktirate!

Ne znate što vaša stranica može i treba sadržavati?!

Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo pogledati vašu stranicu i savjetovati vas što bi se moglo napraviti kako bi stranica privukla veći broj posjetitelja. Ovo savjetovanje je potpuno besplatno, a ponuda je neobavezujuća koju ćemo poslati uz naše savjete.

Važno je da nam pošaljete poruku i adresu vaše stranice.

Iskreno se nadamo da ćete uvidjeti potrebu ali i naše rješenje za vrlo važan dio poslovanja.

Što moja web stranica treba sadržavati?

Ako želite saznati više o tome što je i kako izgleda pravilan pristup izradi web stranice molimo da na ovom linku zakažete telefonski razgovor ili ako već znate što i kako želite te vas interesira naša ponuda, slobodno ispunite ovaj obrazac i poslat ćemo vam ponudu u najkraćem mogućem roku.


Korišteni pojmovi:

*haker
*SEO

Rječnik korištenih pojoma i izraza

Što klijenti kažu o nama

  • Svima možemo samo reči da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
  • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
  • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo pouzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
  • NIsam mislila da je moguće nešto dogovoriti samo putem poruka, emailova, telefonskih poziva. Bila sam uvjerena da je teško razumjeti što želim od svoje stranice. Razvujerili ste me na vrijeme i prezadovoljna sam sa onim što ste napravili! Bravo, samo tako nastavite!
  • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
  • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!

Imate li dodatnih pitanja ili trebate neobvezujuću ponudu