O nama

Mi smo Alba Internet i marketing agencija koja stvara prekrasne WEB STRANICE koje donose korist svojim klijentima.

Od 1999 godine mi pomažemo našim klijentima da kapitaliziraju mogućnosti Interneta bilo da se radi o web stranicama, komunikaciji sa svojom publikom a sve u cilju postizanja boljih poslovnih rezultata.

U 20 godina našeg rada kroz gotovo sve sektore u gospodarstvu stvarali smo različite projekte. Najveći broj projekata sadrži izradu Internet stranice, njezino pozicioniranje na tražilicama te oglašavanje putem Google AdWordsa ili Facebooka kako bi se privukao što veći broj klijenata.

Mi smo WEB STUDIO koji nudi širok spektar profesionalnih rješenja u web dizajnu i web programiranju što uključuje i reklamiranje, marketing, web razvoj i e-commerce, grafičku pripremu, pripremu za tisak te i izradu Facebook, Youtube, Google +, Twitter profila, stranica.

Naše sjedište je u Vinkovcima a izdvojena poslovna jedinica je u Zagrebu no današnja nam je tehnologija omogućila da dogovaramo razne projekte diljem Svijeta.

Tokom ovih 20 godina radili smo uspješne Internet stranice raznih dizajna, veličina i namjena, razne logotipe i brošure, vodili reklamne kampanje na Google AdWords-u i Facebooku te drugim različitim kanalima.

Današnji brzi tempo u Internet svijetu marketing i web dizajn poduzeća jako lako dolaze i još lakše odlaze dok smo mi tu već punih 17 godina što ćete morati priznati, je jako puno vremena.

No dosta o nama! Idemo razgovarati što mi možemo učiniti za Vas?!

Ukoliko sada imate sve potrebne informacije za Vašu novu Internet stranicu i znate što vam je potrebno ili su vam potrebne još neke dodatne informacije

 

Iz medija

Obrt za informatiku i marketing Alba posluje od 2007 godine. Za ovu vrstu tržišta treba biti kompatibilan te svakodnevno vršiti nadogradnju,a u Albi...
RAZGOVOR ZA VINKOVAČKI LIST, Davor Čolić vlasnik obrta za informatiku i marketing Alba
Internet tehnologijom se bavimo od pionirskih dana Interneta u RH. Još 1999. godine smo započeli sa izradom prvih web stranica, koje danas postoje...