ODRŽAVANJE WEB STRANICA

Sigurnosno i funkcionalno održavanje

Kontrola rada i sigurnosti web stranice!
Nadogradnja i pričuvne kopije
Ažuriranje komponenti web stranice i izrada pričuvnih kopija!
Sadržaj web stranica
Ažuriranje sadržaja web stranice!
Slider

IZRADA WEB STRANICA

Nazovite nas

099 34 18 900

Anonimna anketa

Poštovani/a!

Molimo Vas za par minuta Vašeg vremena kako bi nam odgovorili na vrlo kratka i jednostavna pitanja vezana za web stranice u ANONIMNOJ anketi koju smo pripremili.

Puno ćete nam pomoći svojim odgovorima kako bi poboljšali svoje usluge!

KLIKNI ODMAH!

Unaprijed se zahvaljujem!

Direktor
Davor Čolić

Trebate li održavanje vaših internet stranica?

U današnjoj žurbi za sklapanjem poslova i za većom zaradom često zaboravimo ili nemamo vremena održavati Internet stranice za koje smo izdvojili značajan trud i novčana sredstva.

U današnjoj žurbi za sklapanjem poslova i za većom zaradom često zaboravimo ili nemamo vremena održavati Internet stranice za koje smo izdvojili značajan trud i novčana sredstva.

Zašto je potrebno održavati i osvježavati Internet stranicu?

Statistika govori da se zaprepašćujuće velik broj Internet stranica ne održava niti osvježava te samim tim gube pozicije na tražilicama, što dovodi i do slabe posjećenosti. Samim tim sav trud i novac kojeg ste uložili u vaše stranice ne vrijedi, jer stranica ne obavlja posao umjesto vas.

Naše dugogodišnje iskustvo u sferi interneta je jamstvo da ćemo za vas odraditi svaki posao izuzetno profesionalno u potpunoj diskreciji i sa zajamčenim čuvanjem poslovnih tajni.

Za vas možemo održavati Internet stranice na nekoliko načina:

  1. Prema potrebi angažirajte nas za dodavanje, ažuriranje ili uklanjanje sadržaja sa postojećih stranica sa dostavljenim materijalima u digitalnom obliku. Cijena iznosi 120,00 kn / sat + PDV
  2. Tri sata mjesečno na bazi godišnjeg ugovora po cijeni od 250,00 kn / mjesečno + PDV sa dostavljenim materijalima u digitalnom obliku.
  3. Održavanje sa dostavljenim materijalima u digitalnom obliku i pisanje tekstova u našem vlastitom angažmanu (bez plagiranja tekstova) 3 sata mjesečno po cijeni od 500,00 kn + PDV mjesečno na ugovor od godine dana.

Ne znate što vaša stranica može i treba sadržavati?!

Slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo pogledati vašu stranicu i savjetovati vas što bi se moglo napraviti kako bi stranica privukla veći broj posjetitelja. Ovo savjetovanje je potpuno besplatno, a ponuda je neobavezujuća koju ćemo poslati uz naše savjete.

Važno je da nam pošaljete poruku i adresu vaše stranice.

Iskreno se nadamo da ćete uvidjeti potrebu ali i naše rješenje za vrlo važan dio poslovanja.

Ukoliko vam je potrebna nova Internet stranica, slobodno nas kontaktirajte radi neobavezujuće ponude.

 

Ukoliko sada imate sve potrebne informacije za Vašu novu Internet stranicu i znate što vam je potrebno ili su vam potrebne još neke dodatne informacije