U svijetu digitalnog marketinga, faza otkrivanja web dizajna i strategija su ključne za uspjeh bilo kojeg online projekta. Ali što to zapravo znači?

Faza otkrivanja: Razumijevanje vaše vizije

Prije nego što se krene u izradu bilo koje web stranice ili web shopa, ključno je razumjeti viziju, misiju i ciljeve klijenta. Ova faza započinje detaljnim razgovorom s klijentom kako bismo razumjeli njegove potrebe, želje, poslovne ciljeve i konkurenciju na tržištu. Na temelju prikupljenih informacija, kreiramo jasnu i učinkovitu strategiju koja će voditi cijeli projekt.

Kreativno oblikovanje: Više od estetike

Dizajn web stranice nije samo o estetici. Radi se o kombinaciji vizualne privlačnosti i funkcionalnosti koja donosi mjerljive poslovne rezultate. Naš tim dizajnera koristi najnovije trendove i tehnike kako bi stvorio web stranice koje su ne samo lijepe, već i učinkovite.

UX/UI: Planiranje za budućnost

Nakon definiranja strategije, prelazimo na fazu planiranja korisničkog iskustva (UX) i informacijske arhitekture (UI). U ovoj fazi određujemo strukturu web stranice, funkcionalnosti, korisnički put i kako će se svi elementi integrirati u koherentnu cjelinu.

Dizajnerske skice: Vaša vizija u stvarnosti

Ovdje kreativni tim počinje s vizualizacijom ideja, uključujući odabir boja, fontova i grafičkih elemenata. Klijent ima priliku vidjeti prve skice dizajna i kako će web stranica izgledati u stvarnosti.

Prilagodljiv dizajn: Spremni za digitalno doba

U današnjem svijetu, gdje se sve više koristi mobilna tehnologija, važno je da web stranica bude prilagođena svim uređajima - od mobilnih telefona do desktop računala. Naš tim programera koristi najnovije tehnologije kako bi osigurao da se web stranica pravilno prikazuje na svim platformama.

Integracija CMS-a: Kontrola u vašim rukama

Svaka naša web stranica dolazi s integriranim sustavom za upravljanje sadržajem (CMS) koji omogućuje klijentima lako ažuriranje i upravljanje svojim web stranicama.

Testiranje: Osiguranje kvalitete

Prije nego što web stranica postane javno dostupna, provodimo temeljito testiranje kako bismo osigurali da sve funkcioniše ispravno. Testiramo na različitim uređajima, preglednicima i operativnim sustavima kako bismo osigurali optimalno korisničko iskustvo.

Pokretanje i optimizacija: Uspjeh je u detaljima

Nakon što je web stranica spremna i testirana, prelazi u fazu pokretanja. Tijekom ovog perioda, naš tim prati ponašanje korisnika i analizira podatke kako bi optimizirao performanse web stranice.

Izrada web stranice je složen proces koji zahtijeva stručnost, iskustvo i pažnju prema detaljima. Slijedeći ove smjernice, osigurat ćete da vaša web stranica ne samo da izgleda dobro, već i da donosi rezultate. Ako imate dodatnih pitanja ili trebate savjet, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka uvijek je ovdje da vam pomogne.

Što klijenti kažu o nama

 • We had extremely successful cooperation with Alba Marketing!!! They have helped us to achieve desired look and functionality of our website after many session and extensive communication. Very knowledgeable, supporting and trustworthy team,I must say!!! They have always managed to find better solution for our project helping us to achieve envisioned online business platform!! Great job Davor & Co!!!
 • Professional service, quick response time and willing to implement changes we needed. Fair market price and good final product. Would recommend!
 • Svima možemo samo reći da ste odlični u svom poslu kojeg obavljate i kroz ovaj dugi niz godina koliko surađujemo smo prezadovoljni sa vašim uslugama. Pred nama je još puno godina međusobne suradnje i toplo vas preporučujem svima koji traže pravo poduzeće za izradu svojih web stranica i oglašavanje!
 • Kreativni i profesionalni. Odradili sve super i u roku. Daju podršku po pitanju održavanja web stranice i ostale bitne savjete i informacije...
 • Širok raspon usluga je ono što nas je privuklo da sa vama surađujemo. Htjeli smo poduzeće koje će nam napraviti sve što je potrebno od prvog do zadnjeg koraka. Super ste! Samo tako nastavite!
 • Dakle sve zamisljeno je i napravljeno cak i vise sve preporuke
 • Kada sam se počeo baviti svojim poslom, angažirao sam nekoliko poduzeća, pa i freelancere da mi naprave internet stranicu s kojom ću biti zadovoljan. Nakon nekoliko pokušaja i dosta potrošenog novca dobio sam preporuku za Albu. Tu je prestala moja potraga a broj poslova preko web stranice samo dolaze. Hvala vam! Uvijek ću vas rado preporučiti drugima!
 • TOP USLUGA!!!
 • To kako ste se vi snašli u mom poslu, kako ste razumjeli potrebe mojih klijenata i ono što ja želim svojim klijentima pružiti je neopisivo. Teško mi je razumjeti da ste u samo par poruka uspjeli poloviti sve moje zahtjeve. Dođe mi da vas zaposlim kod sebe u firmi, jer neki moji djelatnici i nakon par godina ne uspjevaju poloviti bit onoga što ja želim pružiti drugima. Ako se predomislite, samo javite i imate posao! Pozdrav!
 • Kamo srece da sam vas odma pronasla, skratili bi mi muke, vrijeme a i novac bi mi ustedjeli! Uskoro otvaram novi projekt pa cemo sve ponoviti heheh, hvala vam!
 • Brzo, kvalitetno ispujenje svih zahtjeva, te na kraju dobivin izvrstan online proizvod.
 • 5+
 • odlicno
 • Svaka cast, brza i kvalitetna usluga a k tome jos i povoljno. Dozivjeli smo svasta od kojekakvih webdizajnera, no vi ste ocito igla u plsatu sijena :) Svakako cu vas preporuciti svima, zato i pisem ovju ocjenu! Hvala od srca!

Posljednje s bloga

Jednostavni savjeti: Kako odabrati pravi izgled za vaš web shop ili web stranicu

Kada pokrećete svoj web shop, stvarate više od samo online prisutnosti - stvarate virtualnu destinaciju gdje se...
Pročitaj više

Vodič za naručivanje izrade web stranica ili web shopa

Uspješna izrada web stranica: važnost detaljne pripreme i suradnje Kao web dizajneri, naš cilj je pretvoriti vašu...
Pročitaj više

Zašto su inovacije ključne u dizajnu web stranica⁉️

U svijetu gdje svaki klik vodi na novu web stranicu, ključno je izdvojiti se. Ne govorimo samo o bojama i fontovima,...
Pročitaj više